Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία DOMOTEK LTD, που ιδρύθηκε το 1996, είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που ασχολείται με το σχεδιασμό, την εξειδίκευση και την εφαρμογή των σύγχρονων υλικών για την οικοδομική βιομηχανία. Η εταιρεία από την ίδρυσή της, ειδικεύεται στην εσωτερική διακόσμηση και τις κατασκευές (ξερολιθιά και επένδυση, ψευδοροφές, δάπεδα, υπερυψωμένα δάπεδα, κινητά εσωτερικά χωρίσματα, ανακαίνιση και αναβάθμιση των προσόψεων των κτιρίων και θερμικής στεγάνωση μόνωση κτιριακού κελύφους).
Αρχικά, DOMONET Α.Ε. δήλωσε ως εμπορική εταιρεία, που έχει την θυγατρική κατασκευαστική εταιρεία DOMOTEK LTD, ανήκε στην ομάδα. Το 2005, DOMOTEK LTD πλήρως συγχωνεύθηκε με DOMONET ΑΕ και ΕΠΕ DOMOTEK λειτουργεί έκτοτε ως την κατασκευή Τμήμα του DOMONET ΑΕ (εμπορία / κατασκευές).
Πρόσφατα, την εφαρμογή μιας προσαρμογής στο σκληρό περιβάλλον κρίσης, DOMOTEK LTD επανιδρύθηκε ως ανεξάρτητη κατασκευαστική εταιρεία (Ιούνιος 2012), εστιάζοντας αποκλειστικά στην επιχείρηση της κατασκευής έργων, αφήνοντας τις εμπορικές δραστηριότητες σε DOMONET ΑΕ.
Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει αναλάβει, ή συμμετείχε σε μεγάλες, μεσαίες και μικρές κατασκευαστικά έργα, στην Ελλάδα. Έγινε ένα από τα πιο γνωστά και αξιόπιστη εταιρεία στην οικοδομική βιομηχανία στην Ελλάδα. (Οι λίστες των ενδεικτικών έργων επισυνάπτεται)

Οι κύριοι τομείς των δραστηριοτήτων μας είναι οι εξής:

  • Εσωτερική διαρρύθμιση (Μελέτη Προμήθεια & Κατασκευή εσωτερικών χώρων: όπως ξηρότοιχους επενδύσεις, ψευδοροφές, δάπεδα, υπερυψωμένα δάπεδα, κινητά εσωτερικά χωρίσματα, ο εξοπλισμός των γραφείων & καταστημάτων κτίρια, Νοσηλευτική & Υγεία Ίδρυμα, κ.λπ.)
  • Ανακαίνιση των προσόψεων κτιρίων (Μελέτη Προμήθεια & Κατασκευή Εξωτερικό Shell για την επένδυση από Θερμομόνωση / Fiber τσιμεντοσανίδες / χάλυβα Φύλλα / γυαλί).
  • Η / Μ Εγκαταστάσεις (Μελέτη Προμήθεια & Κατασκευή συστήματα κλιματισμού, Εσωτερικών ηλεκτρική εγκατάσταση, Δομημένης Καλωδίωσης, υδραυλικά, κλπ)
  • Θερμική / Στεγανοποίηση μόνωση των κτιρίων (υγειονομική ταφή Ενίσχυση, διαρθρωτικά τοίχους, εξωτερική τοιχοποιία, στέγες κλπ)

Ειδική αναφορά πρέπει να σημειωθεί στο Ωνάσειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Πολιτιστικό Κέντρο) του έργου? DOMONET ανέλαβε την κατασκευή των εσωτερικών χώρων (κυρίως θέατρο, χώρους υποδοχής, αίθριο, κ.λπ.) Οι εργασίες κατασκευής ξεκίνησαν από τα τέλη του 2008 και ολοκληρώθηκε στο beg.of 2011. Το έργο αυτό είναι σχεδόν μοναδικό στην Ελλάδα για την πρωτοτυπία του, περίπλοκο σχήμα, αυστηρή προδιαγραφές και καινοτόμα υλικά και τεχνικές που έχουν εφαρμοστεί. Το σχήμα του εσωτερικού κύριους τομείς (ελεύθερη μορφή 3D καμπύλες επιφάνειες), οι αυστηρές προδιαγραφές για την επιφανειακή πυκνότητα (ήχος ανακλαστήρες), η επένδυση καπλαμά με περιορισμούς βαθμολογία φωτιά, η εκτεταμένη χρήση των ινών και Γυψοσανίδες στο σχηματισμό κυρτές οροφές και τα μέτωπα μπαλκόνι, υπό την προϋπόθεση DOMONET με ιδιαίτερη εμπειρία σε έργα αυτού του είδους.
Οι μετοχές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΚΕΝΤΡΟ Έργου πολλά κοινά στοιχεία στην εσωτερική διακόσμηση, όπως εκείνες στο Ωνάσειο Κέντρο, έτσι πιστεύουμε ότι η εμπειρία που έχει αποκτηθεί εκεί, μπορεί να είναι χρήσιμη για την επαρκή εφαρμογή του παρόντος έργου.